alt

Arckezelések

 

 

 

Maria Galland exluzív kezelések Párizsból 

Több mint 40 évvel ezelőtt Maria Galland felrúgta a szépségápolás tradícióit és teljesen új, eredeti koncepciót alkotott.

 

 

Maria Galland szerint a szépségápolás teljes körű gondoskodás magas színvonalú, személyre szabott kezelésekkel, azonnal látható eredményekkel. E sajátos, egyedi filozófia alapján született meg az exkluzív és szigorúan manuális eljárás. A Maria Galland kezeléseket csak speciálisan képzett kozmetikusok alkalmazhatják és csak szigorúan manuális formában.

A Maria Galland termékek kíméletesek , komfort érzetet adnak, ugyanakkor igen hatékonyak. Otthoni használatuk révén kitolódik a kabin kezelések hatása. A különböző termékcsaládok tagjai teljes körű ápolást nyújtanak, minden problémára egyedi megoldást, minden nőnek a neki megfelelő arcápolást kínálva.

 

 

Spa kozmetika akció!

 

 


Újdonság!!

Lumin'Éclat - Innovatív megoldás a bőröregedés első jeleire!

 

Valljuk be, hölgyeim, hogy az első ráncok felfedezése az arcunkon legalább annyira kritikus pont az életünkben, mint mikor megtaláljuk az első ősz hajszálat. Nem könnyű szembesülni a bőröregedés első jeleivel. Azonnali megoldásra van szükség, egy olyan anti-aging bőrápolási modellre, mely a nyüzsgő mindennapokban egyszerű, hatékony és azonnal látható eredményeket produkál.

A Maria Galland Lumin'Éclat metódusa – a termékekkel, a kezeléssel és az életmód tippekkel – megadja mindazt, amire ebben a helyzetben szükséged van.
 
Életed első anti-aging kezelése legyen a Soin Lumin’Éclat kezelés! Ez a 60 perces szépségrituálé azonnal élénkíti a fáradt, fakó bőrödet és feléleszti annak fiatalosan friss ragyogását. Minimalizálja az első ráncokat, arcbőrödet láthatóan és érezhetően selymessé, lággyá és egyenletessé varázsolja. Valódi frissesség "bombaként" újra tündöklővé teszi a fáradt szemkörnyéket. A különleges masszírozó mozdulatok intenzíven fokozzák az energiát és újra egyensúlyba hozzák a bőrt.


Lumin’Éclat termékcsalád – A fiatalosan friss, ragyogó arcbőrért
Innovatív, aktív hatóanyagokat tartalmazó új termékcsalád a Soin Lumin’Éclat kezelés elvégzéséhez és az otthoni bőrápoláshoz. A sorozat termékei: N°340 Sérum Lumin’Éclat, N°360 Crème Soyeuse Lumin’Éclat selymes krém.

Kezelés hossza: 60perc
Kezelés ára: 14.900.-Ft

 

 

 

 

Activ'age kezelés
A változó bőr igényei szerint, az 50 év körüli hölgyeknek


Activ'Age Szépség Aktiváló Program

A professzionális bőrápolás szakértőjeként a Maria Galland támogatja, hogy a hölgyek pozitívan álljanak az öregedéshez, fogadják el életkorukat, őrizzék meg szépségüket, egészségüket, vitalitásukat 50 év felett is. 

Ehhez nyújt hatékony támogatást az Activ'Age Szépség Aktiváló Program, melynek részeként mi, kozmetikusok a bőrápolási tanácsok mellett táplálkozással, sőt sportolással kapcsolatos javaslatokkal is segítjük a hölgyeket, annak érdekében, hogy aktiváljuk a kor- és a környezeti változásoknak kitett érett bőr szépségét!

Az intenzív bőrváltozásokra és a bőrápolásban felmerülő új igényekre reagálva a Maria Galland megalkotta Activ’Age sorozatát. A sorozat termékei a leginnovatívabb összetevők – peptidek és növényi őssejt kivonatok – exkluzív kombinációjával aktiválják az érett bőr szépségét, valamint ellensúlyozzák a korral és környezettel összefüggő (pl.: UV-sugárzás, dohányzás, környezetszennyezés stb. okozta) bőrelváltozások jeleit. Feszesítik, simítják, rugalmasság teszik és frissítik a bőrt. 

A kezelés hossza 90 perc
Ára: 26.500 Ft

 

 

 

Modelant kezelés -agyag maszkok

Modelant kezelés -agyag maszkokEz egy alapvető Maria Galland kezelés, melynek a cég hírnevét is köszönheti. 1962 óta forradalmasította a kabin kezeléseket. A napjainkban újjászületett kezelés három formája:
Öregedést gátló Modelant kezelés a tónusosságát vesztett bőrre, melyen könnyen megjelenhetnek a ráncok, petyhüdtté válhat, és amelynek szüksége van a lifting hatásra. 
Bőr hidratáltságát szabályozó kezelés, melyre életkortól függetlenül minden nőnek szüksége van, s amely intenzíven hidratálja a kiszáradt bőrt és feltölti azt.
Bőr ragyogását biztosító Modelant kezelés, mely igazi gyógyír a fakó, fáradt bőrnek. Azon hölgyeknek ajánlott, akik fáradtak és stresszhatásnak vannak kitéve. A bőr ragyogó, világos és áttetsző lesz.

A kezelés hossza 75 perc
Ára: 17.900 Ft

 

 

 


Mille Lumiére – Anti-aging luxuskezelés 

 

A francia nők eleganciáját, különleges stílusát viselheti magán, aki a Mille Lumier kezelést választja. Két luxus összetevői: a szarvasgomba és az arany varázsolja igazán misztikussá ezt az arckrémet. 

A Fehér szarvasgomba avagy “Fehér gyémánt” aminosavakban és ásványi anyagokban gazdag, nyomelemeket és cukorszármazékokat tartalmazó összetevő, mely védi a bőrt a környezeti hatásoktól és megőrzi nedvességtartalmát.

 

A mikro-kapszulába zárt 24-karátos tiszta arany megtartja a bőr fiatalságát és visszaállítja a bőr fiatalos ragyogását. Fény-visszatükröző erejének köszönhetően az arcbőr tündöklik a szépségtől. Peptid: extra magas bőröregedés gátló amely növeli a kollagén termeléstés a fibronektint, növeli a kollagén sűrűségét, így a bőr feszessé és rugalmassá válik.
Növeli a hyarulon sav szintézisét, elősegíti a sejtek megújulását. Cell-sejtaktivátor  feltölti energiával az öregedő sejteket, megőrzi a sejtek szerkezeti funkcióját, védi a sejtek élettartamát.
 

Próbálja ki a Mille Lumier exkluzív anti-aging kezelést mellyel egyben lesz stílusos és misztikus!

 

 

Mille Lumier anti-aging kezelés

Anti-aging luxuskezelés „szarvasgombával” avagy a Fehér gyémánt és arannyal kombinált őssejtkoncentrátummal, 2 db bőrfeszesítő maszkkal és arcformázó masszázs technikával. Különlegesen magas elvárásokkal fejlesztve az igényes nőknek.

Top–C minősítésű komplex eljárás, forradalmi újítás. Megoldás a bőröregedés összes jelének megszüntetésére. Egyedülálló eredmény, csodálatosan feszes, fiatalosan ragyogó bőr.

A kezelés hossza 90 perc
Ára: 25.000 Ft

 

 

Profilift kezelés

A kezelés a bőr feszességét biztosítja, így kiválóan alkalmas a fáradt, petyhüdt, kontúrját vesztett bőrre. A kezelés során arca visszanyeri fiatalos kontúrját. A hatékony formuláknak és a praktikus  segédeszközöknek köszönhetően, melyek a drainage és tonizáló hatást biztosítják, bőre látványos módon visszanyeri feszességét.

A kezelés hossza 75 perc
Ára: 19.000 Ft
 

 


Cocon kezelés

A kezelés lényege a relaxáció, minden bőrtípusra ajánlott. A kezelés során hidratáló vagy bőrfeszesítő, illetve öregedést gátló formulákat juttatnak a bőrbe, mely ezáltal energiával telítődik. A Cocon kezelésre a simító, gyúró mozdulatok és az akupresszúra keveréke jellemző. Stimulálja az anyagcserét, és eredményesen veszi fel a harcot a stressz káros hatásával szemben, melynek látható jelei a bőrön: a mélyülő vonások, fakó arcszín.

A kezelés hossza 75 perc
Ára: 16.900 Ft

 

 


Pureté kezelés

Pureté kezelés a harmat tiszta bőrért egy  ideális kezelés, ha bőre fénytelen és felszíne egyenetlen - a Pureté kezelés ragyogóvá és egyenletessé varázsolja bőrét. A gondosan összeválogatott termékek kíméletesek, gyógyítják a bőrt, szabályozzák a faggyúműködést, és matt tónust adnak, hatásukra bőre visszanyeri egyensúlyát. Eltávolítják az elhalt hámsejteket, összehúzzák a pórusokat, a felesleges faggyút felszívják, a fénylő foltok eltűnnek. A Pureté kezelés ragyogóvá és egyenletessé varázsolja bőrét.

A kezelés hossza 45 perc
Ára: 11.900 Ft

 

 

 

Szemkontúr kezelés

Szeretné, ha szemkontúrján a bőr ragyogó és vitalitást sugárzó lenne?
Ez a speciális revitalizáló és frissítő kezelés erősíti a kötőszöveteket és a bőr védekezőképességét. A tengeri algákat tartalmazó maszk csökkenti a ráncokat, miközben tompítja a fáradtság és stressz nyomait. A kezelésnek köszönhetően a szemkontúr kisimul és tartósan hidratált lesz.

A kezelés hossza 25 perc
Ára: 7.500 Ft

 

 

 

 

Gertraud Gruber kezelések

Getraud Gruber 1955-ben alapította meg Európa első szépségfarmját a Tegern-tó partján Rottach-Egernben, ami a mai napig többszöri bővítés után teljes kihasználtsággal működik.

 Gertraud Gruber ma már a "kozmetika Nagyasszonya" egyszersmind a wellness mozgalom előlovasának is számit.

Az évi több mint ötezer vendég, közöttük sok törzsvendég a világ minden részéből, valamint a művészeti, gazdasági és társasági életből híres arcok, nagyra értékelik az egyedülálló és mindemellett mindig egyénre szabott kezelési módszereket.

Neve már régen márkát jelent. Gertraud Gruber már öt évtizede foglalkozik a klasszikus szépségápolással a természetesség igényével. Ő azonban már a kezdetektől a teljességben gondolkodva, bevonta a szellemet és a lelket is programjaiba az arc és a test kezelése mellett. Ezáltal lett a kozmetika nagyasszonya, aki 1955-ben megalapította Európa első szépségfarmját, és a Wellness-mozgás úttörőjévé vált. A Gertraud Gruber teljességkozmetika alatt máig a megelőző egészségápolást értjük, kéz a kézben az összetéveszthetetlen kezelésekkel, egészséges táplálkozással, tudatos mozgással és belső harmóniára való törekvéssel. 

Mottójához híven: "Aki felhagyott azzal, hogy jobb legyen, felhagyott azzal, hogy jó legyen", Gruber asszony rendszeresen új összetevőket szerez be, új gyártási és felhasználási módokat alkalmaz.

Munkásságát elismerve 2004-ben elsőként kapta meg a "Life of Beauty" díjat, amely a Beauty International kitüntetése a professzionális kozmetika területén. 

 

 

 

Idegpálya masszázs

Kiegyensúlyozó és ellazító
A stressz és a feszültség nem csak a bőrön mutatkozik meg, hanem belsőnket is terheli. Az idegpályamasszázs kiegyensúlyozólag hat. Az idegvégpontok célzott stimulálása révén belső nyugalom és higgadtság keletkezik, a bőrkép megszépül. A különféle meridiánok (a test energiacsatornái) segítik a vérellátottságot és a bőrön keresztüli méregtelenítést. Így az arcbőr ismét tiszta, egészséges és rózsás kinézetet kap.

A kezelés hossza 20 perc
Ára: 4.200 Ft

Figyelem! Ez a masszázs krémezés nélkül történik,így annak is ajánlom aki féltené a frizuráját.

 

 

 

Fitokezelés

Természetes intenziv ápoló a növények erejével. A természetgyógyászatból átvett növénykivonatoknak és a természetes aromáknak kiegyensúlyozott kombinációja, valamint teljes lemondás a tartósítószerekről, színező- és illatanyagokról különböztetik meg az arc, nyak és dekoltázs fitokezelését. Az azonnal látható ápolási siker garantált!


 

A kezelés menete

 • meleg,aromás borogatás
 • arcradírozás 
 • 20 perc arc- és dekoltázsmasszázs
 • különleges frissen "főzött" fitomaszk 


A kezelés időtartama: 60 perc
Ára: 9900Ft

 

 

Arctisztítás

A kezelés hossza 90 perc
Ára: 11.900 Ft

 

Arc- nyak és dekoltázs masszázs

A kezelés hossza 20 perc Ára: 4.900 Ft vagy
A kezelés hossza 30 perc Ára: 6.500 Ft

 

Szemöldök igazítása
-csipesszel:1500-1800.-Ft
-gyantával:1500.-Ft

 

Szemöldökfestés
1500.-Ft


Szempillafestés
1500.-Ft


3D műszempillák
Alap(60-60szál)- 12900.-Ft

90-90szál - 17900.Ft 

Töltés: 5900.-Ft(3héten belül)

 

Tincses pilla
290.-Ft-tól


Gyanták
1250-9500.-Ft

 

Tripollár rádiófrekvenciás gépi kezelés

A rádiófrekvenciás készülék kezelőfeje fájdalommentesen juttatja az energiát a bőrbe, s egyenletesen melegíti fel az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A természetes szöveti ellenállás következtében keletkezett hő fokozza a sejtek belsejében az oxigén felhasználását és hosszútávon elősegíti a fibroblasztok működését. A hő hatására a rugalmas és kollagén rostok területén ún. „shrinking” jelentkezik, mely jól látható feszesedést eredményez. Ez a rádiófrekvenciás kezelés vendégek számára is azonnal látható eredményének magyarázata.

 

 

 

MILYEN PROBLÉMÁKRA NYÚJT MEGOLDÁST? 

-arcbőr feszesítése,ránctalanításra

- arckontúr javítására

- a nyak és dekoltázs bőrének feszesítésére

- toka kezelésére

- testkezelés esetén testformázásra

- a helyi lefogyhatatlan zsírpárnák megszüntetésére

- test feszesítésre (szülés után has feszesítésre)

- a has- csípő, comb- fenék, kar  formázására

- Pórusok szűkítése: javul az aknés hegek állapota

A kezelések teljesen fájdalommentesek és olyan hatékonyak, hogy már az első kezelés után is látható a klinikai eredmény.

A termikus és elektromágneses hatás a bőrben  pozitív irányú változásokat hoz létre.

 • Magasabb hőmérsékleten az enzimek aktívabbak, a sejtek anyagcseréje  nő, nagyobb az oxigén felhasználásuk is.
 • Pozitívan változik az alapállomány transzport- és szűrő funkciója, valamint a  mikrocirkuláció is. 
 • A kialakuló vérbőség megszűnteti a mikrocirkulációs zavart, emiatt a sejtek tápanyagfelvétele és salakanyag leadása javul, jobb lesz a szöveti oxigenizáció,  mely megszünteti a szöveti acidozist.
 • Javul a nyirokelvezetés is, mely tovább optimalizálja az alapállomány funkcióit.
 • A lokális  immunműködés is pozitívan változik a magas hőmérséklet miatt.
 • A fibroblasztok száma  meghatványozódik és jó minőségű I. típusú kollagén képződik.

KONTRAINDIKÁCIÓK

 • Elektromos kezelések kontraindikációja: pacemaker, endogen defibrillátor, fémimplantátum a kezelt testrészen.
 • Bőrbetegségek: minden olyan kiterjedt elváltozást, mely a bőr ellenállását megváltoztatja. pl. kiterjedt psoriásis, dermatitis, vagy ekcema a kezelt területen, kiterjedt pigmentfoltok, naevusok, daganatos bőrbetegségek, égési sérülés.
 • Belszervi betegségek: szívelégtelenség, súlyos ritmuszavarok, thrombosis hajlam, malignus hypertónia, vese- vagy májelégtelenség, vérzékenység, súlyos diabetes.
 • Endokrinológiai betegségek
 • Immunrendszert érintő betegségek: HIV, daganat, acut infectiók, immundeficienciák, autóimmun betegségek.
 • Gyógyszerek: foto szenzibilitást okozó szerek (Tetracyclin származékok, Roacután), szteroidok és immunszuprimáló szerek, biológiai kezelés, véralvadásgátló kezelés.
 • Véralvadás zavarai:  thrombosis hajlam,  lezajlott thrombosis.
 • Terhesség, szoptatás, 18 év alatti életkor.Kezelés időtartama: 20 perc

Kezelés ára: 6500.-Ft

 

 

 

LED fényterápiás kezelés

Látványos eredmények, hosszan tartó hatékonyság! 

20  éves szakmai múlttal rendelkezem, folyamatos képzéseken veszek részt, hogy a legjobbat nyújthassam vendégeink számára. Így hoztam meg a döntést, hogy az országban elsők közt vezessem be szolgáltatásaim közé a LED fényterápiás kezelést.

A LED MASZK kezelés egy rendkívül új technológia, melyet eddig az orvoslásban és az űrtechnológiában alkalmaztak és kiváló alternatívája a plasztikai sebészeti beavatkozásoknak. 

A kezelés célja a fény általi bőrfiatalítás. A kezelés, DNS szerkezetjavító hatása által egyedülállóan hatékony széleskörű bőrprobléma esetén!

 

A  CESARE® LED TECHNOLÓGIA összetett hatású

 1. megújítja a sejtek működését,
 2. stimulálja az új kollagén termelődését,
 3. segíti a hatóanyagok beépülését sejtjeinkbe,
 4. ránctalanít, feszesíti és tömörebbé teszi a bőrt,
 5. finomítja a pórusok szerkezetét,
 6. növeli az öngyógyító folyamatokat a bőrben
 7. erőteljes gyulladáscsökkentő hatású!


A stimuláció hőképződés nélküli és fájdalommentes!

 

Divina Ceasare kezelések 
                                     
- 20 perc Fotobiomodulácó  7.500 Ft
- 45perc Fotobiomoduláció+peeling+szérum+ maszk + 15 perc arc- és dekoltázsmasszázzsal 16.500 Ft
- 65 perc  Fotobiomoduláció+peeling+Aktiva 40 koktél+25 perc arc-és dekoltázs masszázs Time stop essenciával 22.500 Ft

 

 

 

Ultratone kezelés

Az Ultratone által szabadalmaztatott speciális Ultravawe® hullámforma a lehető leghűbben utánozza azt a fajta természetes bioelektromos jelet, amelyet az emberi agy állít elő a test izmainak vezérlésére. A kezelések ezért nagyon kellemes érzetűek és hatékonyak.
 
Hatásai

 1. serkenti e bőrcella növekedést
 2. aktivizálja a vérkeringést
 3. oxigénnel telíti a kötőszövet rétegeit
 4. kiegyenlíti a bőrtónust
 5. nedvességgel telíti a bőrrétegeket
 6. nyirokmasszázst biztosít
 7. megerősíti a mély alapizmokat és a felületi arcizmokat fokozva azok tónusát és jelentősen csökkentve az arc ráncait

 
Kezelés időtartama a programtól függően 20  perctől 45 percig terjedhet

Ára. 4.200 - 5.900 Ft

 

 


Ultrahang kezelés

Ez az eljárás a hatóanyag-bevitelt szolgálja, ilyenkor olajos készítményeket is a bőrbe lehet juttatni. Az ultrahang hatására megélénkül az anyagcsere, javítja a sejtek életfunkcióit, gyorsabbá válik a nyirokkeringés, és javul a sejthártya áteresztőképessége, valamint gyulladáscsökkentő is.
 
Kiváló mélyhidratáló, ránctalanító
 
Kezelés időtartama: 15 perc
Ára: 4.500 Ft

 

Kezelés hatása 

A bőrfiatalítás során főként
-hyaluronsavat
- antioxidánsokat
-vitaminkomplexeket 
juttatunk be a bőr hám és irha rétegeibe. Maximálisan és mélyen hidratálja a bőrt, ezáltal kisimítja a vízhiányos ráncokat. Feszesíti az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával. Antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatot. A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé, simábbá és sugárzóbbá válik, a ráncok érzékelhetően csökkennek. Nagy hatékonysággal kezelhetők: Arc, nyak, dekoltázs, kézfej. Az eredmény már az első kezelés után látszik.

 

 

 

Az oldalon feltüntetett árak 2018. január 01.-től visszavonásig érvényesek!

Spa kozmetika akció!

 

 

 

KATcms | Kinézet: NetStílus K@tilla | Andrea Day Spa | Tartalom: Andrea | Statisztika: Awstats

Tájékoztatunk, hogy az oldal „cookie”-kat (sütiket) használ. Fontos azonban tudnod, hogy ezek semmilyen adatot nem tárolnak illetve küldenek rólad vagy böngészési szokásaidról, csak is az oldal használatát segítik. Weboldalunk használatával beleegyezel a cookie-k használatába. Ha mégsem szeretnéd akkor az internetböngésződ beállításainak megváltoztatásával a sütik küldése letiltható!

www.spakozmetika.hu © 2000 - 2019

up